Virker lavkarbo dietter eller er det en myte?
Hvis du ønsker å gå ned i vekt bør du starte med å unngå sukker og stivelse (som brød). Dette er en gammel idé: I mer enn 150 år eller har det vært et uendelig antall slankedietter basert på å spise færre karbohydrater. Det som er nytt er at moderne vitenskapelige studier har dokumentert at lavkarbo diett er den mest effektive måten å gå ned i vekt på.
Selvsagt er det fortsatt mulig å gå ned i vekt på en vanlig diett ved å bare spise færre kalorier enn du forbrenner, ikke sant? Problemet med dette forenklede rådet er at det ignorerer elefanten i rommet: Nemlig sult. De fleste mennesker liker ikke å "bare spise mindre", det vil si å være sulten hele tiden Det er dietten for selvplagere. Før eller senere vil en normal person gi opp og begynne å spise mer igjen. Derfor er jo jo slanking så utbredt.

Den største fordelen med en lavkarbo diett er at den fører til at du faktisk ønsker å spise mindre. Selv uten å telle kalorier vil de fleste overvektige mennesker spise mindre kalorier på en lavkarbodiett. Sukker og stivelse kan øke sultfølelsen din, og ved å unngå dem kan du få redusert appetitten til et mer riktig nivå.
Hvis kroppen din ønsker å innta et passende antall kalorier så behøver du ikke bry deg med å telle dem på en lavkarbodiett.

En studie fra 2012 viste at folk på en lavkarbo diett forbrenner 300 flere kalorier om dagen – selv mens de hvilte.  Ifølge en av Harvard professorene bak studien tilsvarte det å trene en time hver dag. Tenk deg at du får en hel bonus times trening hver dag uten å trene.

Konklusjon En lavkarbo diett reduserer sultfølelsen og gjør det lett å spise mindre. Og den øker også fettforbrenningen under hvile. Studie etter studie viser at lavkarbodiett er den smarte måten å gå ned i vekt, og at den forbedrer viktige helseindikatorer.

En studie som er publisert i Annals of Internal Medicine viser at teorien til Atkins som er en av de fremste forkjemperne for lavkarbo ikke bare lever i beste velgående når det gjelder vektreduksjon, den viser at lavkarbo er den mest effektive metoden for å gå ned i vekt.
Deltakerne i studien ble delt inn i to grupper der én gruppe skulle følge et lavkarbokosthold og den andre gruppen skulle følge lavfettkosthold.
Studien pågikk i ett år for å ta høyde for effekter på lang sikt, og når et år var gått hadde lavkarbogruppen et gjennomsnittlig vekttap på 3,6 kg mer enn de som hadde fulgt et lavfettkosthold.
Fett kontra muskler
For noen er det kanskje viktigst hva som står på vekta, men for kroppen er det av stor betydning at vekttapet faktisk stammer fra tap av kroppsfett, og spesielt fra tap av kroppsfett rundt magen.
Lavkarbogruppen i studien hadde betydelig større tap av kroppsfett enn lavfettgruppen, og kanskje enda mer oppsiktsvekkende er funnet de gjorde på muskelmasse.
At proteiner bidrar til å opprettholde muskelmasse er vitenskapelig bevist, og dette fikk man støtte for i studien gjennom signifikant forbedret muskelmasse hos lavkarbogruppen som naturlig nok hadde protein som viktig energikilde.
De som hadde fulgt et lavfettkosthold hadde også gått ned i vekt, men hadde mistet mer muskelmasse enn kroppsfett. Dette til tross for at ingen av gruppene hadde gjort endringer i sin fysiske aktivitet.
Lev lengre med lavkarbo
Det finnes kolesteroltyper som omtales som sunt kolesterol (HDL), og dette kolesterolet ble betydelig økt i lavkarbogruppen i forhold til lavfettgruppen.
En drastisk reduksjon i triglyserider, en fettform som man ofte finner høye verdier av hos mennesker med overvekt og diabetes, fant man kun i lavkarbogruppen.
Totalt sett var resultatene i lavkarbogruppen så gode at når man kjørte Framingham Heart Study, en meget anerkjent risikokalkulering for hjerteinfarkt de neste 10 årene, var risikoen betydelig redusert for lavkarbogruppen mens risikoen var uendret for lavfettgruppen.

Jeg har prøvd mange ulike typer for slanking og slankekurer, men må si at
denne metoden var virkelig effektiv for meg. Etter 9 dager hadde jeg gått
5,3 kg ned i vekt. Guiden er kort, men det er greit så lenge metoden fungerer. *

Heidi (42 år)
Jeg var veldig skeptisk til denne guiden, men så leste jeg en omtale på
Forbrukermagasinet om at den var verdt å prøve. Jeg bestemte meg
for å teste slanking metoden og gikk ned 3,4 kg i løpet av 9 dager *

Monika (37 år)
Guiden "ned i vekt på 9 dager" virket spennende og jeg bestemte meg for å prøve guiden om slanking.  Jeg er positivt overrasket over hvor mye jeg gikk ned i vekt på kun 9 dager og det uten aktiv trening...... *

Ole (46 år)
Guiden "ned i vekt på 9 dager" gir meg virkelig motivasjon til slanking.
Jeg har gjennomført metoden 4 ganger og har gått ned totalt 12,6 kg i vekt.
.......
Jeg synes det er veldig bra at  jeg kan kombinere å lage egne oppskrifter basert på mat-tabellene som er beskrevet i guiden....... *

Karianne (48 år)
Ned i vekt på 9 dager
Utdrag fra guiden:
Bli fornøyd eller pengene-tilbake garanti
Denne håndboken om slanking er kortfattet (kun 22 sider) men, jeg kan garantere at du vil gå ned i vekt, dersom du følger dietten i minimum 9 dager. *

Dersom du allikevel ikke skulle være fornøyd med guiden, gir jeg deg alle pengene tilbake , uten å spørre hvorfor. Alt du behøver å gjøre er å sende meg en e-post med melding om at du ikke er fornøyd. Guiden får du allikevel beholde. Så sikker er jeg på at tipsene vil kunne hjelpe deg.

Guiden leveres til deg omgående som en pdf-fil etter kortbetaling.
Vi benytter et av verdens sikreste kortbetalingsselskaper på internett
som er godkjent av blandt annet VISA og Mastercard.

P.S
Dersom du ikke skulle gå ned i vekt med denne guiden, får du pengene tilbake. Så sikre er vi på at denne metoden vil fungere for deg.


SUPPORT:
+47 936 55 875
* Disclaimer - Nettstedet ansvarsfraskrivelse

1. Introduksjon

1.1 Denne ansvarsfraskrivelsen skal styre din bruk av nettstedet vårt.
1.2 Ved å bruke vår nettside, aksepterer du denne ansvarsfraskrivelsen i sin helhet; tilsvarende, hvis du er uenig med denne ansvarsfraskrivelse eller noen del av denne ansvarsfraskrivelsen, må du ikke bruker nettsiden vår.
1.3 Vår nettside bruker cookies; ved å bruke vår nettside eller å godta denne ansvarsfraskrivelsen, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler i henhold til vilkårene i vår [personvern og cookies politikk].

Dersom du er allerede er under medisinsk behandling eller overvektig grunnent sykdom, bør du oppsøke lege for å høre om metoden kan hjelpe deg.
Vi har fått mange tilbakemeldinger om at guiden er svært effektiv , men resultatene om å "rase ned i vekt" og "antall kilo man går ned i vekt" er individuellt.

Vi tilbyr også pengene tilbake garanti innen 30 dager , dersom du ikke skulle være fornøyd.
Send epost til erespons@gmail.com for support eller pengene-tilbake-garanti.

Dersom du er i tvil om du kan benytte metoden i guiden "ned i vekt på 9 dager" bør du oppsøke lege.

2. Credit
2.1 Dette dokumentet ble opprettet ved hjelp av en mal fra SEQ Legal (http://www.seqlegal.com).
Du må beholde ovenfor kreditt. Bruk av dette dokumentet uten kreditt er et brudd på opphavsretten. Men du kan kjøpe fra oss et tilsvarende dokument som ikke inkluderer æren.

3. Opphavsrett
3.1 Copyright (c) [år (r) av første publikasjon] Rune Johan Larsen
3.2 I henhold til bestemmelser i denne ansvarsfraskrivelsen:
(A) vi, sammen med våre lisensgivere, eier og kontrollerer all opphavsrett og andre immaterielle rettigheter i vår hjemmeside og materialet på vår hjemmeside; og
(B) all opphavsrett og andre immaterielle rettigheter i vår hjemmeside og materialet på nettsiden vår er reservert.
4. Lisens til å bruke nettstedet

4.1 Du kan:
(A) vis sider fra slanking .net i nettleseren;
(B) laste ned sider fra vår slanking .net for caching i en nettleser; og
(c) utskriftssider fra vår slanking net,
underlagt de andre bestemmelsene i denne ansvarsfraskrivelsen.
4.2 Unntatt som uttrykkelig tillatt etter punkt 4.1 eller de andre bestemmelsene i denne ansvarsfraskrivelsen, må du ikke laste ned materiale fra vår webside eller lagre slikt materiale til datamaskinen.
4.3 Du kan bare bruke slanking net for [deres egne personlige og forretningsformål], og du må ikke bruke vår hjemmeside for andre formål.
4.4 Med mindre du eier eller kontrollerer de relevante rettigheter i materialet, må du ikke:
(A) publisere materiale fra vår webside (inkludert publisering på et annet nettsted);
(B) selge, leie ut eller viderelisensiere materiale fra vår hjemmeside;
(C) viser noen materiale fra vår webside i offentligheten;
(D) utnytte materiale fra vår webside for et kommersielt formål; eller
(E) redistribuere materiale fra vår webside.
4.5 Vi forbeholder oss retten til å begrense tilgangen til områder av vårt nettsted slanking .net, eller faktisk hele vår nettside, etter eget skjønn; du må ikke omgå eller bypass, eller forsøke å omgå eller bypass, noen tilgangsbegrensning tiltak på våre nettsider.
5. Akseptabel bruk
5.1 Du må ikke:
(A) bruker nettsiden vår (slanking net) på noen måte eller gjøre noe som forårsaker eller kan forårsake, skade på nettsiden eller svekkelse av ytelse, tilgjengelighet eller tilgjengelighet av nettstedet;
(B) bruker nettsiden vår på noen måte som er ulovlig, ulovlig, bedragersk eller skadelig, eller i forbindelse med noe ulovlig, ulovlig, bedragersk eller skadelig formål eller aktivitet;
(C) å bruke vår hjemmeside for å kopiere, lagre, host, overføre, sende, bruk, publisere og distribuere materiale som består av (eller er knyttet til) noe spyware, virus, trojanske hester, ormer, tastetrykk loggeren, rootkit eller annen ondsinnet programvare;
(D) [gjennomføre systematiske eller automatisert datainnsamling aktiviteter (inkludert uten begrensning skraping, data mining, data utvinning og data høsting) på eller i tilknytning til vår hjemmeside uten uttrykkelig skriftlig samtykke];
(E) [access eller på annen måte samhandle med vår nettside ved hjelp av en robot, edderkopp eller andre automatiserte metoder [, med unntak for det formål [søkemotorindeksering]]];
(F) [bryter direktivene angitt i robots.txt-filen for vår hjemmeside]; eller
(G) [bruke data samlet inn fra våre nettsider for noen direkte markedsføring aktivitet (inkludert uten begrensning e-markedsføring, SMS-markedsføring, telemarketing og DM)].
[flere listeelementer]
5.2 Du må ikke bruke innsamlede data fra vår hjemmeside for å kontakte enkeltpersoner, bedrifter eller andre personer eller enheter.
5.3 Du må sørge for at all informasjon du gir oss gjennom vår nettside, eller i forhold til vår hjemmeside, er [sann, nøyaktig, oppdatert, fullstendig og ikke-villedende].
6. Begrenset garanti
6.1 Vi garanterer ikke eller representerer:
(A) fullstendigheten eller nøyaktigheten av informasjon publisert på vår hjemmeside;
(B) at materialet på nettstedet er oppdatert; eller
(C) at nettstedet eller noen tjeneste på nettstedet vil være tilgjengelig.
6.2 Vi forbeholder oss retten til å avslutte eller endre noen eller alle våre webside tjenester, og for å stoppe publisering vår nettside, når som helst etter eget forgodtbefinnende uten forvarsel eller forklaring; og i den utstrekning uttrykkelig bestemt i denne ansvarsfraskrivelsen, vil du ikke ha rett til noen form for kompensasjon eller annen betaling ved opphør eller endring av enhver webside tjenester, eller hvis vi stoppe publisering nettstedet.
6.3 I den grad det er tillatt etter gjeldende lov og underlagt punkt 7.1, utelukker vi alle garantier og forpliktelser knyttet til innholdet i denne ansvarsfraskrivelsen, vår hjemmeside og bruk av nettsiden vår.
7. Begrensninger og utelukkelser av ansvar
7.1 Ingenting i dette vil ansvarsfraskrivelse:
(A) å begrense eller utelukke ansvar for dødsfall eller personskade som følge av uaktsomhet,
(B) å begrense eller utelukke ansvar for svindel eller uriktig;
(C) begrense eventuelle forpliktelser i noen måte som ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov; eller
(D) utelukke eventuelle forpliktelser som ikke kan utelukkes i henhold til gjeldende lov.
7.2 Begrensningene og unntakene av ansvar fastsatt i dette avsnitt 7 og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen:
(A) er underlagt punkt 7.1; og
(B) regulerer alle forpliktelser som følger av denne ansvarsfraskrivelse eller knyttet til innholdet i denne ansvarsfraskrivelsen, herunder forpliktelser som oppstår i kontrakt, forvoldt skade (inkludert uaktsomhet), og for brudd på lovbestemt plikt, bortsett fra i den grad det er uttrykkelig bestemt i denne ansvarsfraskrivelsen.
7.3 I den grad vår hjemmeside og den informasjon og tjenester på nettsiden vår er gitt gratis, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle tap eller skader av noen art.
7.4 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg med hensyn til eventuelle tap som oppstår som følge av enhver hendelse eller hendelser utenfor vår kontroll.
7.5 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg når det gjelder eventuelle virksomheten tap, inkludert (uten begrensning) tap av eller skade på fortjeneste, inntekt, inntekter, bruk, produksjon, forventede besparelser, næringsliv, kontrakter, kommersielle muligheter eller goodwill.
7.6 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg med hensyn til eventuelle tap eller korrupsjon av noen data, database eller programvare.
7.7 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg med hensyn til noen spesiell, indirekte eller tilfeldige tap eller skade.
7.8 Du aksepterer at vi har en interesse i å begrense den personlige ansvar våre tillitsvalgte og ansatte og under hensyn til at interessen, bekrefter du at vi er et begrenset ansvar enhet; samtykker du i at du ikke vil få noe krav personlig mot våre ledere eller ansatte i forbindelse med eventuelle tap du lider i forbindelse med nettsiden eller dette ansvarsfraskrivelse (dette vil selvfølgelig ikke, begrense eller utelukke ansvar begrenset ansvar foretaket selv for handlinger og unnlatelser våre ledere og ansatte).
8. Variasjon
8.1 Vi kan revidere denne ansvarsfraskrivelsen fra tid til annen.
8.2 Den reviderte ansvarsfraskrivelse skal gjelde for bruk av våre nettsider fra tidspunktet for offentliggjøringen av revidert ansvarsfraskrivelse på nettstedet.
9. ugyldighet
9.1 Hvis en bestemmelse i denne ansvarsfraskrivelsen bestemmes av en domstol eller annen kompetent myndighet til å være ulovlig og / eller ikke kan håndheves, vil de andre bestemmelsene fortsatt gjelde.
9.2 Hvis noe ulovlig og / eller ikke kan håndheves av bestemmelsene i denne ansvarsfraskrivelsen ville være lovlig eller håndheves dersom deler av den ble slettet, vil denne delen bli ansett som skal slettes, og resten av bestemmelsen vil fortsette i kraft.
10. Lov og jurisdiksjon
10.1 Denne ansvarsfraskrivelsen skal reguleres av og tolkes i samsvar med [engelsk lov].
10.2 Eventuelle tvister i forbindelse med denne ansvarsfraskrivelsen, skal være underlagt den [eksklusive] eller [ikke-eksklusiv] jurisdiksjonen til domstolene i [England].
11. Lovfestet og regulatoriske avsløringer
11.1 Vi er registrert i [handel register]; du kan finne den elektroniske versjonen av registeret på [URL], og vår Registreringsnummeret er [nummer].
11.2 Vi er underlagt [autorisasjonsordning], som er overvåket av [tilsynsmyndigheten].
11.3 Vi er registrert som [title] med [fagorgan] i [Storbritannia] og er underlagt [regler], som kan finnes på [URL].
11.4 Vi abonnerer på [code (s) of conduct], som kan konsulteres elektronisk på [URL (s)].
11.5 Vårt MVA-nummer er [nummer].
12. Våre detaljer
12.1 Denne nettsiden eies og drives av Rune Johan Larsen.
12.2 Vi er registrert i [Spania og England]
12.3 Vårt hovedforetak er i England
12.4 Du kan ta kontakt med oss:
(A) [via post, ved hjelp postadressen erespons@gmail.com ;
(B) [bruker nettstedet vårt kontaktskjema];
(C) [via telefon, på [+47 936 55 875 publisert på våre nettsider fra tid til annen]]; eller

Gratis nettsted ansvarsfraskrivelse: tegne notater
Dette nettstedet ansvarsfraskrivelse gjør tre forskjellige jobber for et nettsted operatør: den fraskriver seg visse forpliktelser som måtte oppstå av bruk av nettstedet; det setter ut grunnlaget for en nettside kan brukes; og den ber visse opplysninger som er eller kan kreves av nettstedet operatører av engelsk / EU-retten. Dokumentet er en forkortet og forenklet versjon av våre standard nettside vilkår og betingelser. Hvis nettstedet som foranlediger dokumentet vil bli brukt inkluderer ehandel funksjoner, brukergenerert innhold funksjoner eller andre service-lignende funksjoner, bør du vurdere en av våre mer detaljerte vilkår dokumenter, heller enn denne ansvarsfraskrivelsen.
Seksjon 1: Introduksjon
§ 1.2
Valgfritt element.
Den ferdige dokumentet skal være lett tilgjengelig på nettsiden, med en link fra hver side.
§ 1.3
Valgfritt element. Har nettstedet bruker cookies (inkludert session cookies og tredjeparts informasjonskapsler)?
Inkludering av denne uttalelsen i ditt nettsted juridiske dokumenter vil ikke i seg selv tilfredsstiller kravene i personvern og elektronisk kommunikasjon (EU-direktiv) Forskrift 2003 (med endringer) om samtykke til bruk av informasjonskapsler. Veiledning om metoder for å skaffe slikt samtykke er inkludert på Information Commissioner hjemmeside (http://www.ico.gov.uk).
• Hva er tittelen på dokumentet på nettstedet som inneholder informasjon om informasjonskapsler?
Avsnitt 2: Credit
Seksjon: Gratis dokumenter lisensiering advarsel
Valgfritt element. Selv om du trenger for å beholde æren, bør du fjerne den innebygde copyright advarsel fra dette dokumentet før bruk.
Del 3: Opphavsrett
§ 3.1
• Hva var året for første utgivelse av relevant opphavsrettslig beskyttet materiale (eller omfanget av år)?
• Hvem er den viktigste eieren av opphavsretten på nettstedet?
Seksjon 4: Lisens til å bruke nettstedet
Omfanget av lisens til å bruke vil variere med hvert område. Vurder nøye hva brukerne skal få lov til å gjøre med ditt nettsted og materialet på ditt nettsted.
§ 4.3
Valgfritt element.
• I hvilken hensikt kan nettstedet bli brukt?
Seksjon 5: Akseptabel bruk
§ 5.1
• Bør automatiserte interaksjoner med nettstedet bli forbudt?
• Vil nettstedet innlemme en robots.txt-fil?
• Bør brukerne være forbudt fra å bruke nettsiden for direkte markedsføringsaktiviteter?
§ 5.2
Valgfritt element. Bør bruk av innsamlede data fra nettstedet for å kontakte folk og bedrifter forbys?
§ 5.3
Valgfritt element.
• Hva standard for sannferdighet etc bør bruker innsendt innhold møte?
§ 6: Limited garantier
§ 6.1
Valgfritt element.
§ 6.2
Valgfritt element.
§ 7: Begrensninger og utelukkelser av ansvar
Begrensninger og utelukkelser av ansvar er regulert og kontrollert av lov, og domstolene kan utelukke at enkelte begrensninger og utelukkelser av ansvar er umulig å håndheve. Domstolene kan være mer sannsynlig å utelukke at bestemmelser eksklusive ansvar, i motsetning til de som bare begrense erstatningsansvar, er umulig å håndheve. Hvis det er en risiko for at en bestemt begrensning eller utelukkelse av ansvar vil bli funnet å være ugjennomførlig av domstolene, skal den bestemmelsen utformes som et selvstendig begrep, og bli regnet separat fra de andre bestemmelsene. Det kan øke sjansene for en begrensning eller utelukkelse av ansvar blir funnet å være rettskraftig hvis det var spesielt trukket til seg oppmerksomheten til den aktuelle personen. I engelsk rett, er unntak og ansvarsbegrensninger i juridiske merknader regulert av Unfair Contract Terms Act 1977 ( "UCTA"). Juridiske merknader regulert av UCTA kan ikke utelukke eller begrense en parts ansvar for dødsfall eller personskade som følge av uaktsomhet (§ 2 (1), UCTA). Med mindre det aktuelle begrepet tilfredsstiller kravene i rimeligheten, kan slike juridiske merknader ikke utelukke eller begrense ansvar for uaktsomhet (§ 2 (2), UCTA). Disse veiledningsnotater gir en svært ufullstendig og grunnleggende oversikt over et komplekst tema. Følgelig bør du ta rettslige råd hvis du ønsker å stole på en begrensning eller utelukkelse av ansvar.
§ 7.1
Ikke slett denne bestemmelsen (unntatt ved juridisk rådgivning). Uten denne bestemmelsen, de konkrete begrensninger og utelukkelser av ansvar i dokumentet er mer sannsynlig å være umulig å håndheve.
§ 7.3
Valgfritt element. Ønsker du å forsøke å utelukke alt ansvar for gratis tjenester og informasjon?
Denne typen utelukkelse er ganske vanlig, men neppe være rettskraftig i retten.
§ 7.5
Valgfritt element.
§ 7.6
Valgfritt element.
§ 7.7
Valgfritt element.
§ 7.8
Valgfritt element. Hvis nettstedet operatør er et begrenset ansvar enhet (f.eks aksjeselskap), vil du uttrykkelig utelukke ansvar på den delen av ledere og ansatte?
§ 8: Variasjon
Endringer i juridiske dokumenter publisert på en nettside vil generelt ikke være tilbakevirkende kraft effektive, og varianter uten varsel og / eller samtykke fra aktuelle brukere kan være ineffektiv.
§ 10: Lov og jurisdiksjon
Spørsmålene som lover gjelder et dokument og hvor tvister knyttet til dokumentet kan motsøksmål er to forskjellige spørsmål.
§ 10.1
Dette dokumentet er utarbeidet i samsvar med norsk lov, og gjeldende lov bestemmelsen skal ikke endres uten å innhente faglige råd fra en advokat med kompetanse i den aktuelle jurisdiksjon. I noen tilfeller domstolene vil anvende bestemmelsene i deres lokale lover, for eksempel lokal konkurranserett eller forbrukervern lov, uavhengig av et lovvalg klausulen.
• Hvilken lov bør styre dokumentet?
§ 10.2
I noen tilfeller din jurisdiksjon klausul kan overstyres av domstolene.
• Bør jurisdiksjon innvilget være eksklusive eller ikke-eksklusive? Velg "ikke-eksklusiv" jurisdiksjon hvis det kan være lurt å håndheve vilkårene mot brukere utenfor England og Wales. Ellers velger "eksklusiv jurisdiksjon".
• Domstolene i hvilket land eller jurisdiksjon skal avgjøre tvister etter dokumentet?
§ 11: Lovpålagt og regulatoriske avsløringer
Gjør Electronic Commerce (EU-direktiv) Forskrift 2002 gjelder for nettstedet eller er nettstedet operatør registrert i merverdiavgiftsmanntallet?
Denne delen kan slettes hvor nettstedet operatøren ikke er registrert i merverdiavgiftsmanntallet og ehandels (EU-direktiv) Forskrift 2002 gjelder ikke. Vanligvis vil disse forskriften gjelder med mindre et nettsted er fullstendig ikke-kommersiell, dvs. hvor en nettside ikke tilbyr varer eller tjenester, og innebærer ikke noen godtgjørelse (som inkluderer godtgjørelse for å bære AdSense eller annen reklame).
§ 11.1
Valgfritt element. Er nettsiden operatør registrert i bransjeregister eller lignende register som er tilgjengelig for allmennheten?
Ehandels (EU-direktiv) Forskrift 2002 gir at hvis du er "registrert i bransjeregister eller lignende register tilgjengelig for allmennheten", må du gi "detaljene i registeret der tjenesteyteren er registrert og hans registreringsnummer, eller tilsvarende betyr for identifikasjon i det register ".
• Hva er navnet på handelsregister?
• På hvilken nettadresse kan handelen registeret bli funnet?
• Hva er nettstedet operatør registreringsnummer?
§ 11.2
Valgfritt element. Er nettsiden operatøren underlagt en godkjenningsordning (for eksempel under finanslovgivning)?
Ehandels (EU-direktiv) Forskrift 2002 fastsette at "der levering av tjenesten er underlagt en godkjenningsordning" du må gi "nærmere opplysninger om den aktuelle tilsynsmyndighet".
• Hva er navnet på autorisasjonsordningen som nettstedet operatøren er underlagt?
• Hva myndighet fører tilsyn autorisasjonsordningen?
§ 11.3
Valgfritt element. Er tjenesteleverandøren medlem av et lovregulert yrke (for eksempel advokater)?
Ehandels (EU-direktiv) Forskrift 2002 fastsette at dersom "tjenesteyteren utøver et lovregulert yrke", må det gi "(i) opplysninger om eventuelle yrkesorganisasjon eller lignende institusjon som tjenesteyteren er registrert, (ii) sin yrkestittel og medlemsstaten der den tittelen har fått, (iii) en referanse til de faglige regler som gjelder for tjenesteleverandøren i etableringsstaten og midlene til å få tilgang til dem ".
• Hva er nettstedet operatørens yrkestittel?
• Hvilken faglig organ regulerer nettstedet operatør?
• I hvilken jurisdiksjon ble yrkestittelen gitt?
• Hva er navnet på dokumentet som inneholder reglene om yrket?
• På hvilken nettadresse kan reglene bli funnet?
§ 11.4
Valgfritt element. Har nettstedet operatør abonnere på eventuelle regler for oppførsel?
Ehandels (EU-direktiv) Forskrift 2002 gir at "en tjenesteyter skal angi hvilke relevante koder for oppførsel han abonnerer på og gi informasjon om hvordan disse kodene kan konsulteres elektronisk".
• Identifisere regler for oppførsel i spørsmålet.
• Hvor kan kodene sees?
§ 11.5
Valgfritt element. Er nettsiden operatør registrert i merverdiavgiftsmanntallet?
• Hva er nettstedet operatørens MVA-nummer?
§ 12: Våre detaljer
Valgfritt element.
Britiske selskaper må gi sitt firmanavn, deres registreringsnummer, deres sted for registrering og sitt hovedkontor adresse på sine nettsider (men ikke nødvendigvis i dette dokumentet). Enkeltpersonforetak og partnerskap som driver en virksomhet i Storbritannia under en "firmanavn" (dvs. et navn som ikke er navnet på den næringsdrivende / navn på partnere eller visse andre spesifiserte klasser av navn) må også gjøre visse nettstedet avsløringer: (i) i tilfelle av en enkeltpersonforetak, den enkeltes navn; (Ii) i tilfelle av et partnerskap, navnet på hvert medlem av partnerskapet; og (iii) i begge tilfeller i forhold til hver person ved navn, en adresse i Storbritannia der service av alle dokumenter relatert på noen måte til virksomheten vil være effektiv. Alle nettsteder som omfattes av elektronisk handel (EU-direktiv) Forskrift 2002 må gi en geografisk adresse (ikke en PO Box nummer) og en e-postadresse. Alle nettstedet operatører omfattes av bestemmelsen av forskriften 2009 må også gi et telefonnummer.
§ 12.1
• Hva er navnet på selskapet, partnerskap, enkeltpersoner eller annen juridisk person eller foretak som eier og driver nettstedet?
§ 12.2
Valgfritt element. Er vedkommende en bedrift?
• På hvilken jurisdiksjon er selskapet registrert?
• Hva er selskapets registreringsnummer eller tilsvarende?
• Hvor er selskapets registrerte adresse?
§ 12.3
Valgfritt element.
• Hvor er vedkommende hovedkontor eller hovedforretningssted?
§ 12.4
Valgfritt element.
• på hvilken måte kan vedkommende bli kontaktet?
• Hvor er det aktuelle personens postadresse publisert?
• Enten angi et telefonnummer eller gi detaljer om hvor det aktuelle tallet kan bli funnet.
• Enten angi en e-postadresse eller gi detaljer om hvor den aktuelle e-postadresse kan bli funnet.


CUSTOM JAVASCRIPT
Powered By ClickFunnels.com