NYHET ENDELIG EN GUIDE OM SLANKING SOM FUNGERER
Etter å testet uttallige kosthold, kurer og dietter, fant jeg en utrolig spennende guide som lover at du kan rase ned i vekt på bare 9 dager fra man starter. Jeg var utrolig skeptisk , men så tenkte jeg - hvorfor ikke prøve.
Slanking krever kalorimessig underskudd for at fettvekten skal synke. Da må du ikke kombinere med vekter og styrketrening. Å bygge muskler øker nemlig muskelmassen = mer vekt. Alle slags matvarer har såkalte kalorier. Det finnes kaloritabeller på internett som viser hvor mange kalorier matvarene har per 100 gram

Kvinner forbrenner ca 2.000 kalorier per dag og menn forbrenner ca 2.500 kalorier per dag.

Når du driver med slanking er det altså antall inntak av kalorier som gjelder. Dersom du tilfører kroppen mindre kalorier enn hva den forbrenner, begynner kroppen å tære på underhudsfett og du vil dermed oppleve å gå ned i vekt og størrelse.

Som du ser er livet med slanking noe som varer "livet ut" - Du bør derfor finne en livsstil og matstil som du trives med. Det er derfor pulver og tabletter i utgangspunktet ikke fungerer i lengden.

Noen sier at straks du slutter med tabletter eller diett-kurer går man opp i vekt. Dette er egentlig ikke sant. De som opplever dette har ikke endret kostvanen og går tilbake til kostvanen hvor man inntar flere kalorier per dag enn kroppen forbrenner. Altså, pulver kan fungere greit i en kortere periode , men er dermed ikke langvarig.

Denne håndboken om slanking heter "Ned i vekt på 9 dager" og avslører en metode om såkallt kaloriskifting. Det er en utrolig virkningsfull metode som du kan benytte om og om igjen.

Faktisk har mange som har mislykkes med "alt mulig" av diverse kurer, klart å gå ned 20 - 30 kilo i vekt med denne metoden.

Du kan forvente å gå ned 2 - 4 kilo per uke - altså ca 8 - 16 kg per måned. Fortsetter du å følge metoden som håndboken avslører for deg, vil du innen 3 måneder kunne ha en vektreduksjon på nærmere 30 - 50 kilo. 

Håndboken er utrolig lettlest - kun 22 sider , men den inneholder mer kvalitet og leverer fler resultater enn noe annet jeg har forsøkt med tidligere.

Se hva noen av de andre leserne skriver:

Hei,
Jeg har lest mange andre guider om kosthold og slanking tidligere og synes de kommer med mye teori og lite praksis.

Jeg ble overasket at håndboken var på kun 22 sider. Tenkte egentlig å be om pengene-tilbake-garantien, men bestemte meg for å forsøke 9 dagers dietten.

Etter 9 dager hadde jeg gått ned 4 kilo og jeg repeterte en periode til. Da hadde jeg tilsammen gått ned nær 10 kilo. Denne håndboken om slanking imponerer meg og det er en diett som er lett å holde. Tusen takk , denne håndboken kan anbefales til alle som vil gå ned i vekt.

Stor klem,
Marianne W.
......... etter 9 dagers slanking hadde jeg gått ned 8 kilo.

Mvh
Line H.
Jeg har prøvd slanking med pulver tidligere. Men, etter noen uker gikk jeg opp i vekt........

I denne håndboken om slanking synes jeg det var topp at man kan variere i dietten. 

Kjedelig å spise samme mat hver eneste dag når man driver med slanking........... 

Jeg har nå etter 3 perioder (4 uker) redusert 21,8 kg.

Mvh.
Frida
...... Jeg og kona startet på en 9 dagers diett tilsammen. Det var en utrolig lettvint diett som gjorde at selv jeg som mann kunne klare å henge med i svingene...... 

Selv om jeg jukset med en pils på fredagskvelden - hadde jeg gått ned 4,5 kg og kona hadde gått ned 3,9 kg

Takk for et bra opplegg !!

Mvh.

Per Ivar og Karianne
Ned i vekt på 9 dager
Utdrag fra guiden:
Bli fornøyd eller pengene-tilbake garanti
Denne håndboken om slanking er kortfattet (kun 22 sider) men, jeg kan garantere at du vil gå ned i vekt, dersom du følger dietten i minimum 9 dager. 

Dersom du allikevel ikke skulle være fornøyd med guiden, gir jeg deg alle pengene tilbake , uten å spørre hvorfor. Alt du behøver å gjøre er å sende meg en e-post med melding om at du ikke er fornøyd. Guiden får du allikevel beholde. Så sikker er jeg på at tipsene vil kunne hjelpe deg.

Guiden leveres til deg omgående som en pdf-fil etter kortbetaling.
Vi benytter et av verdens sikreste kortbetalingsselskaper på internett
som er godkjent av blandt annet VISA og Mastercard.

P.S
Dersom du ikke skulle gå ned i vekt med denne guiden, får du pengene tilbake. Så sikre er vi på at denne metoden vil fungere for deg.


SUPPORT:
+47 936 55 875
CUSTOM JAVASCRIPT